KidsClub

Complete kinderbril €199.-

Keuze uit meer dan 100 monturen

Grote collectie kinderbrillen

Omdat er veel kinderen in Schuytgraaf wonen hebben we gekozen voor een ruime collectie kinderbrillen. Met keuze uit bijna 100 monturen van bekende merken zoals Vingino en Nike is er voor je zoon of dochter altijd iets leuks om uit te kiezen.

Omdat een kinderbril relatief kort gedragen wordt hebben we gekozen voor een leuke prijs. Elke kinderbril kost namelijk €199.- inclusief ontspiegelde en dunner geslepen glazen. Voor slechts €60.- extra ontvang je premium glazen. Deze zijn voorzien van een Crizal coating en bieden 100% bescherming tegen UV-straling. Door de extra gladde coating zijn de glazen eenvoudiger schoon te maken waardoor er minder poetskrassen ontstaan.

Bij hoge sterktes kan er behoefte zijn aan een maatwerk oplossing. In onze winkel kunnen we dan de diverse mogelijkheden bespreken.

50% korting op nieuwe glazen

GoedZicht garantie

Bij een nieuwe kinderbril ontvang je standaard de GoedZicht garantie. Wanneer binnen 12 maanden de sterkte wijzigt of de bril beschadigd raakt ontvang je 50% korting op het onderdeel dat vervangen moet worden!

Service dicht bij huis

Natuurlijk hopen we dat er geen ongelukjes gebeuren met de nieuwe bril. Mocht dat wel gebeuren dan is het een fijne gedachte dat je altijd zonder afspraak terecht kan voor reparaties en het bijstellen van de bril. Helemaal gratis!

Online kinderbillen passen

Klik hier om online kinderbrillen te passen. Een leuke manier om alvast wat ideeën op te doen. Heb je een leuk montuur gevonden dan kun je deze gratis en vrijblijvend naar de winkel laten sturen.

Open chat
Chat nu met Schuytgraaf Optiek