KidsClub

Word nu lid van de KidsClub!

about-image

De KidsClub

Goed zien op jonge leeftijd is van groot belang! Denk aan het schoolbord en voor een veilige deelname aan het verkeer. Een juiste bril zorgt ervoor dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen. Omdat er veel kinderen in Schuytgraaf wonen hebben we gekozen voor een ruime collectie kinderbrillen. Met keuze uit bijna 100 monturen van bekende merken zoals Vingino en Nike is er voor je zoon of dochter altijd iets leuks om uit te kiezen. Omdat een kinderbril relatief kort gedragen wordt hebben we een voordelig spaarsysteem ontwikkelt, de KidsClub. Als lid van de KidsClub mag je elke 12 of 24 maanden een nieuwe bril uitzoeken voor een vast bedrag per maand. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke garantieregelingen.

Elke 12 maanden een nieuwe bril!

Altijd inclusief glazen

Al onze monturen worden standaard voorzien van ontspiegelde en dunner geslepen glazen t.w.v. €118.-. Deze zijn bij de prijs van het montuur inbegrepen.

Elke 12 maanden een nieuwe bril

Voor kinderen jonger dan 10 jaar kiezen de meeste ouders voor een 12-maandelijkse vervanging. Je kind groeit namelijk erg snel en de bril heeft op deze leeftijd nogal wat te lijden. Daarnaast is het natuurlijk erg leuk om een nieuwe bril uit zoeken!

Elke 24 maanden een nieuwe bril

Wanneer je kind al wat ouder is en voorzichtig kan omgaan met zijn bril kan een vervanging om de 24 maanden voldoende zijn. Het maandbedrag wordt hierdoor lager.

Vast bedrag per maand

Kosten

Je betaald een vast bedrag per maand. Afhankelijk van het montuur en de gekozen vervangingstermijn kun je al deelnemen aan de KidsClub voor maar €7.95 per maand.

Ravotgarantie

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker bij kinderen! Daarom is elke deelnemer van de KidsClub automatisch verzekerd. Bij beschadiging van montuur en/of glas betaal je slechts 20% van de originele aankoopprijs. De Ravotgarantie is geldig gedurende de hele looptijd. Verlies van de bril en/of glazen is niet verzekerd.

GoedZicht garantie

De kans is groot dat je kind binnen korte tijd een andere sterkte nodig heeft. Dan is het fijn om te weten dat je bij verandering van sterkte altijd maar 20% eigen bijdrage hebt. Zo kom je nooit voor hoge kosten te staan!

Online kinderbillen passen

Klik hier om online kinderbrillen te passen. Een leuke manier om alvast wat ideeën op te doen. Heb je een leuk montuur gevonden dan kun je deze gratis en vrijblijvend naar de winkel laten sturen.

Open chat
Chat nu met Schuytgraaf Optiek