LensCarePlan

LensCarePlan

about-image

Veilig én voordelig lenzen dragen!

Het dragen van zachte contactlenzen kan tegenwoordig veilig en comfortabel. Waar vroeger de lenzen nog meerdere maanden moesten worden gedragen zijn tegenwoordig de maandlenzen het meest populair in Nederland. Hierdoor zijn het aantal oogproblemen aanzienlijk afgenomen. Toch zien wij vrijwel dagelijks mensen die verkeerd met hun lenzen omgaan. De lenzen worden niet op tijd vervangen, vloeistof wordt niet dagelijks ververst en controles worden overgeslagen. Om maar niet te praten over lensdragers die 's nachts hun lenzen gewoon inhouden.

€8,50 per maand

Omdat veiligheid bij ons voorop staat hebben we gekozen voor het LensCarePlan. Voor slechts €8,50 per maand ben je verzekerd van optimale oogzorg en ontvang je een aantrekkelijke korting op lenzen en vloeistof.

Voordelen

01

Korting op lenzen & vloeistof

Je ontvangt 25% korting op contactlenzen en 10% korting op contactlensvloeistoffen.

02

Halfjaarlijkse controle

Elke 6 maanden word je uitgenodigd voor een uitgebreide controle. Tijdens deze controle bespreken we hoe het de afgelopen periode is gegaan. Daarna wordt met een microscoop bekeken of de passing van de lens nog steeds goed is en wordt de conditie van je ogen in kaart gebracht. Ben je 40 jaar of ouder dan wordt elke 2 jaar tevens de oogdruk gemeten.

03

Advies bij vragen/problemen

Heb je last van je contactlenzen of zijn er vragen ontstaan dan is het belangrijk om direct terecht te kunnen voor advies. Wanneer je gebruik maakt van ons LensCarePlan zijn alle tussentijdse controles en adviezen gratis.

 

04

Vervangende lens service

Ondanks alle zorgvuldigheid kan het gebeuren dat je een lens scheurt of kwijtraakt. Met onze vervangende lens service is dit geen enkel probleem, de contactlens wordt gratis voor je vervangen!

05

Korting op een zonnebril

Met het LensCarePlan profiteer je van 15% korting op een zonnebril naar keuze.

06

Korting op een bril naast je lenzen

Ontvang 15% korting op een bril naast je lenzen. Ideaal om af te wisselen. Deze korting is trouwens ook geldig op onze voordelig geprijsde Merkendeals!

Open chat
Chat nu met Schuytgraaf Optiek