Over ons

Over ons

about-image

Welkom bij Schuytgraaf Optiek!

Schuytgraaf Optiek opende in 2017 zijn deuren. De modern ingerichte winkel is voorzien van de nieuwste apparatuur en biedt plaats aan monturen van bekende en minder bekende ontwerpers. Onze passie is het verkopen van brillen met karakter. Geen dertien in een dozijn brillen, daar zijn er tegenwoordig al genoeg van! Het prijsbeleid is echter zodanig dat voor iedereen een passende oplossing geboden wordt.

Ook voor contactlenzen bent u bij Schuytgraaf Optiek aan het juiste adres. Wij verkopen alle soorten en merken, van daglenzen tot nachtlenzen. U wordt altijd geholpen door een gediplomeerd contactlensspecialist met jarenlange ervaring. Wel zo veilig, u heeft tenslotte maar twee ogen!

Onze beloftes

01

Professioneel advies

Een nieuwe bril uitzoeken is niet altijd eenvoudig. Door de jarenlange ervaring van onze gediplomeerde medewerkers bent u verzekerd van een professioneel advies.

02

Eerlijke prijzen

Wij geloven in een hoogwaardig product voor een eerlijke prijs. Daarom wordt er gebruik gemaakt van transparante prijzen en zijn er geen bijkomende kosten of andere addertjes onder het gras.

03

Kwaliteitsglazen van Essilor

Wij verkopen glazen van Essilor. Essilor is gevestigd in Zevenaar en is marktleider op het gebied van corrigerende brillenglazen. In 1957 bracht Essilor het eerste multifocale brillenglas op de markt, het Varilux glas. Door onze nauwe samenwerking met Essilor zijn zeer snelle levertijden mogelijk en profiteert u van een uitgebreide garantieregeling.

 

04

Uitgebreide service- en garantieregeling

Niet alleen tijdens de aankoop maar ook daarna kunt u rekenen op een uitstekende service- en garantieregeling. Op alle brillen ontvangt u 3 jaar garantie tegen productiefouten. (M.u.v. de Basic collectie, hierop ontvangt u 2 jaar garantie).

05

Contracten met zorgverzekeraars

Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Hierdoor kunnen we een eventuele vergoeding rechtstreeks voor u declareren. Wel zo makkelijk en u hoeft het niet eerst voor te schieten!

06

Eigen inslijpatelier

Nadat we de glazen van Essilor hebben ontvangen, worden ze verder verwerkt in ons eigen inslijpatelier. We maken hierbij gebruik van de nieuwste apparatuur waardoor we alle soorten brillen met de hoogste precisie kunnen maken.

Het team

Open chat
Chat nu met Schuytgraaf Optiek