Etnia Barcelona

Etnia Barcelona is een sterk typisch merk waaruit de internationale stijl helder naar voren komt. Een stijl waarmee durf en fantasie breed vertegenwoordigt is. Iedere Etnia Barcelona bril heeft zijn eigen persoonlijkheid die je helpt bij alle aspecten van je garderobe en die door het opvallende kleurgebruik dagelijks positieve reacties zal opleveren. Etnia Barcelona brillen zijn er in meer dan 500 kleuren. Van gedurfde en uitgesproken monturen, tot retro en vintage. Voor mannen en vrouwen die net dat kleine beetje extra zoeken.
De achterliggende gedacht van alle kleuren heeft een psychologische oorsprong. De designers van deze opvallende en mooie brillen zijn de pioniers op het gebied van mixen van collectie, gebaseerd op combinaties van “ready to wear”, de laatste modetrends en Haute Couture.
De Etnia Barcelona brillen worden gemaakt in Mazzucchelli (Italië), ontworpen door een gepassioneerd en creatief team van designers. De brillen zijn 100% ecologisch. Etnia Barcelona zet zich in voor duurzame en milieuvriendelijke producten. De acetaat brillen zijn gemaakt van natuurlijke organische elementen, dat 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar is.

Open chat
Chat nu met Schuytgraaf Optiek