You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Laden...

Om u een indruk te geven wat je bij ons kunt verwachten, geven we hier graag een impressie van onze mooie merken. Voor het complete aanbod ben je van harte welkom in de winkel. Vind je het leuk om alvast een paar monturen te passen? Klik dan hier om naar de online paskamer te gaan.

Logo LindbergLindberg is opgericht in 1986 door architect Henrik Lindberg en zijn vader Poul-Jørn Lindberg. De collectie bestaat uit handgemaakte brillen waarbij gebruikt gemaakt wordt van de meest hoogwaardige materialen zoals titanium, goud en buffelhoorn. Alle materialen worden op een verantwoorde manier gewonnen.

Logo FaceAFaceWij werken nog aan de afbeeldingen van Tom Ford.

Logo BlackfinTaibon Agordina, gelegen in de prachtige Italiaanse Dolomieten, is de vestigingsplaats van Blackfin. Dit familiebedrijf startte in 1971 als producent van brilmonturen. Een Blackfin montuur komt in deze mooie inspiratievolle omgeving tot leven. Van schetstekening tot prototype en uiteindelijk tot een perfect Blackfin montuur van volmaakt Italiaans design.

Logo Vingino

Logo DutzDutz is een Nederlands merk dat is gestart in 2005. De collectie is kleurrijk en geschikt voor alle leeftijden. Het volledige proces van ontwerp tot productie vindt in eigen huis plaats. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen als acetaat en stainless steel.

Logo DutzWij werken nog aan de afbeeldingen van Penn&Ink

Logo Lool

Logo FaceAFaceFace a Face is in 1995 opgericht door Pascal Jaulent, Nadine Roth and Alyson Magee. De handgemaakte monturen worden ontworpen in Parijs. De productie vindt, afhankelijk van de benodigde expertise, plaats in Frankrijk, Italie of Japan. Face A Face is meer dan alleen een merk. Elk montuur is een handgemaakt kunstwerk met luxe in elk detail.

Logo LoolWij werken nog aan de afbeeldingen van Rayban.

Logo EspritWij werken nog aan de afbeeldingen van Esprit.

Logo FaceAFaceLijkt het je leuk om elke dag van bril te veranderen? Zenka is een uniek merk met verwisselbare clips zodat je jouw bril naar smaak kunt stylen. De modieuze clips worden gemaakt in honderden kleuren en vormen en kunnen eenvoudig worden geplaatst.